BLOG CATEGORIES:
SEARCH THE BLOG:
02
nov-2018

Een vakantievilla in Frankrijk

Nieuws   /  

Een vakantievilla in Frankrijk

Je kunt natuurlijk via Vakantieveilingen.be een vakantiehuisje in Frankrijk huren. Dat is makkelijk en je hebt er, behalve de tijd dat je er zit, geen omkijken naar. Maar het heeft ook wel wat om een vakantievilla in Frankrijk te hebben. Maar wat houdt dat in, een Franse vakantievilla in je bezit hebben? Wat zijn de voordelen van een eigen vakantiehuisje in een land waar het ’s zomers lekker warm kan worden? Zijn er ook nadelen aan zo’n constructie? Waar moet je eigenlijk En hoeveel werk zal dat nou eigenlijk zijn? om je hierover te informeren gaan we je in dit blog meer erover vertellen.

Wat is een vakantievilla?

Een vakantievilla is een groot vakantiehuis. Je woont er niet het hele jaar maar bent er maar bepaalde periodes. Je kunt er de hele zomer zijn of maar een paar weken per jaar. Aangezien we het over een villa hebben betekent dit meestal dat het huis groot genoeg is voor een hele groep mensen. je kunt er dus met een groot gezin, vriendengroep of zelfs je hele familie logeren. Vaak is er ook wel een privézwembad bij het huisje dat alleen bestemd is voor de mensen die op dat moment in de villa verblijven.

Wat houdt een eigen vakantievilla in?

Als je een eigen vakantievilla hebt betekend dat dat de villa helemaal van jou is. Er komt dus verder niemand behalve mensen die jij er toelaat. Natuurlijk kan je de villa verhuren of dat laten doen voor een reisbureau. Dan logeren er wel mensen die je niet kent. Wel moet je er zelf voor zorgen dat de villa helemaal in orde is. Reparaties en ander onderhoud komt allemaal voor jouw rekening. Wel kun je natuurlijk wanneer je ook maar wilt de villa voor jezelf reserveren, ook als je hem bepaalde periodes door anderen laat huren. je hebt dus de beschikking over je eigen huis weg van huis.

De voordelen van een eigen vakantievilla

Een groot voordeel is natuurlijk dat je wanneer je ook maar wilt de beschikking hebt over een vakantievilla. Al wil je er weken zitten, het kost je niets extra’s behalve de kosten die je toch al aan het huis hebt. Je kunt het vakantiehuis helemaal inrichten zoals jij dat wilt. en er is altijd de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan.

De nadelen van een vakantiehuis

Er zijn natuurlijk ook wat nadelen. Zo moet je het papierwerk in orde krijgen en je verdiepen in de Franse wetgeving. Ook moet je, zoals we al aangaven, zelf voor het onderhoud van je huis zorgen. Dit is het geval als je huurders hebt, maar ook als je er alleen zelf gebruik van maakt. In ieder geval betekent het dat je misschien een aantal keer per jaar extra op en neer zult moeten rijden. En er is alle kans van dat de tuin, die je net in de zomer zo netjes bij had gehouden, er volgend jaar weer verwilderd uitziet. Dat zijn allemaal dingen waar je goed over moet nadenken voor je een vakantiehuis in Frankrijk overweegt.

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

Comments are closed.

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec