BLOG CATEGORIES:
SEARCH THE BLOG:
04
apr-2018

Geniet en kom tot rust in de Dordogne Frankrijk

Geen categorie   /  

Geniet en kom tot rust in de Dordogne Frankrijk

De zomervakantie is altijd een moeilijk keus, waar ga je heen? Het oriënteren begint vaak al een aantal maanden van te voren en toch blijft het lastig. Als je op zoek bent naar een mooie rustige en prachtige omgeving kies dan voor de Dordogne in Frankrijk. Deze streek in het zuidwesten van Frankrijk is een perfecte bestemming voor een zomervakantie. Je kunt hier genieten van het mooie weer, de prachtige Franse dorpjes en de grotten. De Dordogne is een goede bestemming voor vrijwel elke soort reiziger van stel tot vriendengroepen en van  gezin tot hele familie.

De mooie authentieke Franse woningen

Wat je in de Dordogne ook goed terug kunt zien, zijn de authentieke Franse woningen. De lichte bakstenen die allemaal anders zijn maar toch een prachtige woning vormen. Het leuke is dat je in de Dordogne in veel van dat soort woningen kunt verblijven. Een vakantiehuis in de Dordogne is namelijk meestal gevestigd in een mooie authentieke Franse woning. Zo kun je ieder dag uitstapjes maken maar wel weer “thuis” komen in een mooie vakantiehuis. Zulke vakantiehuizen kun je in alle soorten en maten vinden, voor vriendengroepen maar ook voor een stel. Het is een perfecte uitvalsbasis om de Dordogne te kunnen ontdekken.
vakantiehuis met prive zwembad

Geniet van de hoeveelheid zon in de Dordogne

De regio in het zuidwesten van Frankrijk is ook een goede bestemming voor zonliefhebbers. ’s Zomers is de zon volop aanwezig en kun je optimaal genieten van de hele regio. Je kunt lekker in een korte broek en hemdje de straat op en op zoek gaan naar de onontdekte plekken van de Dordogne. Een vakantiehuis met een zwembad of grote tuin zorgt er helemaal voor dat je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de zon. Op die manier kun je zonnen zonder dat je met andere mensen hoeft te strijden voor een mooi strandbedje.

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

Comments are closed.

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec