Omgeving

Faciliteiten in de directe omgeving

In een straal van driekwartier rijden is er eigenlijk alles te doen wat je je maar kunt bedenken. Hier een kleine opsomming, bij de receptie staan rekken vol informatiekaarten.

Strand

Het park ligt een paar honderd meter van de kust af. Het dichtsbijzijnde strand is het strand van Le Chateau d’Olonne, op zo’n 1 km. Op 2 km afstand begint het grote strand van Les Sables d’Olonne. Als je dichtbij wilt parkeren, is dit helaas betaald parkeren.

Winkels

Op een paar honderd meter afstand ligt een groot winkelterrein met o.a. een Geant (supermarkt), McDonalds, Lidl en wat kleinere winkels.
Aan de sleutelbos van de villa hangt een klantenkaart van de Geant waarmee je extra korting op bepaalde artikelen kunt krijgen.
Daarnaast zitten er veel winkeltjes in het centrum en op de boulevard van Les Sables d’Olonne.
Op 45km afstand, bij La Roche sur Yon, vind je een groot overdekt winkelcentrum (Les Flaneries). Hier vind je allerlei grote winkels.

Paardenrenbaan

Op 5 km ligt een paardenrenbaan waar je voor een paar euro een gokje kunt wagen. Leuk om een keer te zien en te doen!

Ontelbare restaurants

Langs de boulevard van Les Sables d’Olonne liggen heel veel restaurants. Van pannekoeken tot haute cuisine, het is er allemaal.

Zwembaden en duiklessen

Naast het strand van Les Sables d’Olonne ligt ook een zwembad. Je kunt hier, maar ook in open water, duiklessen nemen.

Dierentuin en aquarium

Op 3 km afstand vind je de Zoo Les Sables d’Olonne. Deze is niet heel groot (in 2 uur heb je alles gezien), maar daardoor zeker voor kleinere kinderen een aanrader! Klik hier voor meer info.
5 Km zuidelijker vind je “Le Septieme Continent”, dit zijn heel grote aquaria waarin men de verschillende werelddelen heeft nagemaakt. Deze attractie is geheel overdekt, dus ideaal voor een minder zonnige dag. Klik hier voor meer info.

Kartbanen en paintball

Op 3 km afstand vind je een openlucht kartbaan en paintball zit op slechts 800m afstand.

Kanovaren op de zoutpannen

Info volgt!

Vijf golfbanen

Klik hier voor meer info.

Diverse kastelen en natuurparken

Info volgt!

Waterparken

Je vind op ongeveer drie kwartier rijden een leuk waterpark met verschillende glijbanen, een golfslagbad en een glijbaan met banden. Niet zulke heel extreme attracties, heel leuk voor kinderen tot 10 jaar.

Voor foto’s en ervaringen verwijzen we je graag naar onze facebookpagina. En als je zelf je ervaring of foto’s wilt delen, dan kun je die daar uiteraard ook plaatsen!