Vakantievilla

Luxe zespersoons vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad

Onze villa biedt plaats aan zes volwassenen. Er zijn in totaal drie slaapkamers en twee badkamers.
De villa (nr. 60) ligt aan de buitenrand van het park. Je hebt hierdoor geen last van het parkverkeer op de rondweg. Het perceel ligt iets hoger ten opzichte van de percelen er naast, waardoor je veel privacy hebt. Dit is nog eens extra benadrukt door de hoge beplanting rondom de tuin.

Comfortabele bedden, luxe badkamers

Beddengoed moet je verplicht huren via het park (m.u.v. beddengoed voor babies). In de slaapkamers is eventueel nog ruimte voor een kinderbedje, welke standaard aanwezig is. De slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden en luxe kledingkasten. Er zijn vol op kledinghangers aanwezig.
Alle ramen in het vakantiehuis zijn afsluitbaar met rolluiken. Dit houdt het huis eventueel koel en ook van muggen zul je geen last hebben (in tegenstelling tot de vakantiehuizen dichtbij het water gelegen).
De badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet en één bad. Handdoeken zijn eventueel te huur via het park.

Ruime en comfortabele woonkamer

De woonkamer beschikt o.a. over een televisie met alle televisiekanalen die je van thuis gewend bent. Klik hier voor een volledig overzicht. Daarnaast is er ook een dvd-speler aanwezig (er zijn ook een aantal dvd’s aanwezig) en een PlayStation. Voor het geval het weer minder is.
Er staat ook een radio/cd-speler, op deze radio zijn alleen de Franse zenders te ontvangen. Via de tv zijn de Nederlandstalige radiozenders te beluisteren.

Luxe (Miele) keuken, voorzien van complete inventaris

Deze villa is niet voorzien van de standaard keuken maar van een Miele keuken (met extra diep werkblad) en voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, ruime koelkast met vriesvak, een combi-magnetron en een keramische kookplaat.
Er is een volledige keukeninventaris aanwezig, van kinderbestek tot aan de mosselpan! Ook is er standaard één kinderstoel aanwezig.

Verwarmbaar privé zwembad

Het zwembad ligt de hele dag in de zon en is ongeveer 8 bij 4 meter groot en 1,5 meter diep. Op het zwembad zit het, in Frankrijk verplichte, zwembadalarm. De instructies voor dit alarm vind je in de villa. Het zwembad wordt tijdens je verblijf ongeveer één maal per week schoon gemaakt.
Optioneel is de zwembadverwarming. Tijdens het hoogseizoen haalt het zwembadwater zonder zwembadverwarming ongeveer 22 graden, mèt zwembadverwarming ongeveer 27 graden.
’s Nachts kun je het beste het zeil over het zwembad heen trekken, dan blijft de warmte behouden en het water schoon. Als je gebruik wilt maken van de zwembadverwarming dan kun je dat bij je boeking opgeven. Dan wordt de verwarming enkele dagen voor je aankomst al aangezet zodat het water lekker op temperatuur kan komen.
De glijbaan in de tuin kun je natuurlijk ook bij de rand van het zwembad zetten, zodat je zó het water in kunt glijden. De glijbaan is geschikt voor kinderen tot 30 kg, en het gebruik hiervan is op eigen risico.

Ruime, zonnige tuin met veel privacy

De ruime tuin (ongeveer 500m2) wordt door tuinmannen onderhouden. Zij proberen het onderhoud van de tuin zoveel mogelijk te doen als de villa vrij is, maar het kan zijn dan je ineens een grasmaaiende tuinman tegen komt!
In de tuin staan o.a. een tuinset voor zes personen, twee ligbedden en een barbecue. In de berging staan eventueel luxe windschermen en een terrasheater, mocht je last hebben van het kustwindje, en een parasol.

Wasmachine en fietsen aanwezig!

In de berging vind je, naast het bovengenoemde, ook een wasmachine. Wasmiddel hiervoor kun je zelf meenemen of kopen in de supermarkt.
Er is ook een tuinslang aanwezig. Aangezien het tijdens het hoogseizoen erg droog kan zijn en er onlangs nieuwe beplanting is aangeplant, stellen wij het zeker op prijs als jullie af en toe de tuin water zouden willen geven. Tenzij er een sproeiverbod geldt, maar dat hoor je bij het inchecken.

In 2013 hebben wij nieuwe fietsen aangeschaft welke zonder extra kosten tot jullie beschikking staan.